Bedrijfstaxatie nodig? Vergelijk Taxatietarieven 

Wat is een Bedrijfstaxatie?

 

In tal van situaties kan het taxeren van uw bedrijfspand een rol spelen. Veel voorkomende situaties zijn: financieringen, aan- of verkoop van materiele activa, aan- of verkoop van een onderneming, de jaarrekening, de WOZ, onteigeningen, beleggingen, bedrijfswaarderingen, octrooien, successie, onroerende zaakbelastingen, financieringen en verzekeringen.

Voer hier de postcode of plaats in van uw bedrijfspand. U krijgt dan meteen een overzicht te zien van de goedkoopste bedrijfspand taxateurs. Selecteer een taxatieaanbieder en klik op "Vergelijk Taxatietarieven" om vrijblijvend een gratis offerte aan te vragen:

 
Plaats of Postcode bedrijfspand
 

 

Taxatieaanbieder.nl biedt haar opdrachtgevers de betrouwbaarste, snelste en goedkoopste manier om online een bedrijfspandtaxatie af te sluiten. Taxatieaanbieder.nl kent de volgende opdrachtgevers:

- Beleggers en financiers
- Eigenaren/gebruikers
- Projectontwikkelaars
- Woningcorporaties
- Overheden

Op korte termijn kan de waarde van uw bedrijfsmatig onroerend goed veranderen. De waardebepaling bedrijfspand, hoe nauwkeurig ook vastgesteld, blijft een momentopname. Het kan natuurlijk dat u behoefte heeft aan een prognose van de waardeontwikkeling over een aantal jaren. In dat geval kan Taxatieaanbieder.nl een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren. In dit onderzoek wordt de waardeontwikkeling op termijn geanalyseerd.